FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Кваліфікаційні іспити 2018

Щорічно у травні вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, які успішно пройшли навчання за програмами позашкільної освіти, здають кваліфікаційні іспити, щоб підтвердити якість набутих у закладі знань і навичок.

Не став виключенням і цей навчальний рік. Троє вихованців гуртка спортивного танцю «Дискавері» (керівник Пустовойт С.В.), троє – образотворчої студії «Палітра» (керівник Поліщук О.Г.), четверо – гуртка «Юний журналіст» (керівник Маляренко О.О.) , п’ятеро – ансамблю бального танцю «Ритм» (керівник Мусієнко Я.О.) та вісім дітей гуртка народного танцю «Віночок» (керівник Панова О.М.) успішно пройшли випускні випробування з теорії та практики відповідно до напрямків роботи гуртків. За рішенням педагогічної ради ЦДЮТ 23 випускники отримають Свідоцтва про позашкільну освіту, які їм буде вручено на святі, присвяченому завершенню начального року, 26 травня 2018 року.

До Вашої уваги фоторепортаж з кваліфікаційного іспиту у гуртку народного танцю «Віночок», який було проведено 18 травня 2018 року. Автор фото – керівник гуртка Панова Оксана Миколаївна.

/Files/images/spiti_2018/DSCN8066.JPG/Files/images/spiti_2018/DSCN8068.JPG/Files/images/spiti_2018/DSCN8075.JPG/Files/images/spiti_2018/DSCN8107.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.