FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

«Нептуна закликаємо – свято починаємо!!!»

Яскраве, феєричне свято «Свято Нептуна» відбулося 19 червня у таборі з денним перебуванням з організацією відпочинкової зміни «Дивосвіт».

Розпочалося свято з легенди про могутнього владику морів і океанів – Нептуна, після якої всі діти та вихователі табору призвали його на свято. Нептун зі своєю свитою, а це: золоті рибки, русалоньки та бісенята-морські пірати, під звуки величної музики з’явилися на святі.

Морський цар привітав всіх присутніх на святі та зауважив, що для того, щоб він дозволив наприкінці дітям по плескатися водою, діти повинні його задобрити, виконуючи підготовлені номери художньої самодіяльності, на морську тематику. Кожен загін підготував різноманітні номери, а саме: загін «Ритм» продемонстрував інсценізацію казки «Золота рибка», вихованці загону «Палітра загадували загадки на морську тематику та промовляли прислів’я, загони «Усмішка» та «Віночок» подарували всім морські хореографічні композиції, а Нептун насолоджувався дитячими талантами.

Після прекрасних виступів Нептун оголосив про початок морських змагань, діти вправлялися в наступних іграх: «Злови м’яч у воді», «Краби», «Раки», «Перелий воду», «Передай м’яч», «Море хвилюється раз» та грі «Створи найвищі бризки».

Дітям вдалося розважити та задобрити Нептуна і він все ж дозволив їм розпочати обливання. Цей найемоційніший момент діти запам’ятають на все життя!!!!

Маємо надію, що емоції захоплення, енергії, натхнення, радості, пережиті сьогодні, та тепла водичка з бризкалок, залишать в серцях наших дітей приємні спогади про розваги у таборі.

З фотозвітом свята просимо ознайомитися за посиланням wym-1529405843272

Адміністрація табору «Дивосвіт»

Кiлькiсть переглядiв: 394

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.