FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Юні журналісти ЦДЮТ повідомляють: Один конкурс - дві нагороди!

Фотозвіт за посиланням wym-1539843251572

На початку жовтня в Кропивницькому відбувся традиційний конкурс юних фотоаматорів.

15 команд з міст і районів Кіровоградської області протягом двох днів виборювали першість у командному заліку і особистій першості. Серед кращих фотографів області були і вихованці гуртка "Юний журналіст" Cвітловодського ЦДЮТ. Антон Дудник брав участь у номінації "Жанрове фото", а його молодший колега - Юрій Чарута змагався в номінації "Пейзаж".

Завдяки організаторам конкурсу - rомунальному закладу "Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді", місто Світловодськ представляли дві команди. Окрім першої команди (Дудник Антон і Чарута Юрій), позаконкурсом брала участь у конкурсі-змаганні друга команда у складі Ільченко Анастасії та Лисогор Валерії (учениці ЗШ №2 і НВК №4 відповідно).

Конкурс-змагання юних фотоаматорів проходив жваво і цікаво. Слід зазначити, що змагання відбувалися без втручання у творчий процес юних фотоаматорів керівників команд: діти самі фотографували і надавали на розгляд поважному журі найкращі свої світлини.

За результатами конкурсу-змагань перше місце у командному заліку отримала команда Долинського району, друге місце посіла збірна Новгородківського РБДЮТ, бронзові нагороди отримали вихованці Олександрівської СЮТ. Команда Світловодського ЦДЮТ посіла шосте місце. Але, в особистому заліку Чарута Юрій отримав відразу дві відзнаки: посів друге місце за результатами голосування учасників конкурсної програми, і став бронзовим призером в обласному конкурсі-змаганні юних фотоаматорів (номінація «Пейзаж»).

Вітаємо світловодських фотографів за гідне представлення нашого міста у конкурсі-змаганні, і бажаємо їм вже у недалекому майбутньому перемог не лише в особистому заліку, але і в командному!

Анастасія Ільченко, Валерія Лисогор

і всі вихованці гуртка "Юний журналіст".

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.