FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Вихованці гуртків «Кураж» та «Ритм» - призери Кубку України

16 лютого 2020 року у місті Києві проходили Всеукраїнські змагання зі спортивно-бального танцю «Кубок України 2020», де були представлені учасники понад тридцяти колективів з різних міст України.

Вихованці гуртків «Кураж» та «Ритм» (керівник Мусієнко Ярослав Олександрович) гідно представили Центр дитячої та юнацької творчості на цих змаганнях.

Деяким учасникам колективу були присвоєні та урочисто вручені спортивні розряди, зокрема:
Мусієнко Антон, Жуікова Поліна, Заболотний Микита та Шевченко Катерина - отримали другий юнацький розряд зі спортивного танцю,а Севич Кароліна - перший юнацький розряд зі спортивного танцю.
Під час змагань учасники підтвердили свої розряди вдалим виступом:

- Мусієнко Антон та Жуікова Поліна зайняли перше місце у категорії «Початківці 10-12 років», друге місце у категорії «Ювенали ІІ Н клас»;

- Севич Кароліна та Меркун Кирило здобули перше місце у категорії «Юніори І Д клас»; друге місце у категорії «Юніори ІІ Д клас»;

- Заболотний Микита та Шевченко Катерина - друге місце у категорії «Юніори ІІ Е клас»;вибороли Кубок у категорії «Юніори ІІ золотий фінал»; п`яте місце у категорії «Юніори ІІ Д клас», шосте місце у категорії «Хобі-клас».
Також у змаганнях взяли участь :

- Коваленко Дана, яка посіла перше місце у категорії «Ювенали І соло школа» ,та отримала перше місце та Кубок у категорії «Ювенали І соло золотий фінал».

- Корнієнко Павло та Дуженкова Мирослава - перше місце у категорії «Ювенали ІІ дебют», перше місце та Кубок у категорії «Ювенали ІІ золотий фінал».

Вітаємо наших вихованців та їхнього керівника з перемогами та бажаємо подальших досягнень!

Кiлькiсть переглядiв: 323

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.