FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Засідання педагогічної ради "Використання потенціалу Інтернет-ресурсів у формуванні базових компетентностей вихованців закладів позашкільної освіти"

27 листопада 2018 року у Центрі дитячої та юнацької творчості проведено засідання педагогічної ради на тему «Використання потенціалу Інтернет-ресурсів у формуванні базових компетентностей вихованців закладів позашкільної освіти».

Куценко Олена Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи, ознайомила присутніх із можливостями мережі Інтернет для формування базових компетентностей гуртківців, приділила значну увагу тим небезпекам, які можуть чатувати на дітей у Інтернеті, дала поради керівникам гуртків та рекомендації для роботи з вихованцями та їхніми батьками щодо безпечного користування ІКТ-ресурсами.

Лазаревич Тетяна Олександрівна, методист ЦДЮТ, обговорила з присутніми питання використання інтернет-ресурсів для роботи з вихованцями та дала поради стосовно методів розпізнавання фейків у мережі.

Поліщук Олена Григорівна, керівник гуртка образотворчого мистецтва «Палітра», поділилася власним досвідом використання ІКТ-ресурсів під час роботи з гуртківцями.

Керівники гуртків брали активну участь у роботі педагогічної ради, ділилися своїми напрацюваннями з даного питання.

З фотозвітом можна ознайомитися тут: wym-1543318702732

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.