FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Не забуваємо про тих, хто думав про нас

Жовтень. І знов похід для вихованців гуртка фольклорно-етнографічного краєзнавства «Тясмин» ЦДЮТ (керівник Маляренко Олександр Олександрович) ознаменувався продовженням зйомок творчої роботи до Дня визволення Новогеоргіївська від німецько-фашистських загарбників.

17 жовтня 2020 року Вдовиченко Ашот, Резнік Марія, Тягній Данило, Рибакова Анна, Вершигора Софія, Фурса Софія, Троян Валерія, Сідельникова Амелія, Позаненко Микита та Козякіна Аріна відвідали історичні пам’ятки міста Світловодськ: «Вічний вогонь» та пам’ятник воїнам-визволителям п’ятої гвардійської повітряно-десантної дивізії.

Пам’ять про загиблих солдатів та офіцерів у битвах під час форсування Дніпра та визволення нашого краю було вшановано вихованцями гуртка фольклорно-етнографічного краєзнавства «Тясмин» покладанням квітів до «Вічного вогню». Цей монумент був відкритий в 1975 році – на честь тридцятиріччя Великої Перемоги. Сюди ж були перенесені з села Бугруватка і урочисто перепоховані останки невідомого солдата. Тут колись горів вічний вогонь. І в цей день ми запалили його знову, теплом наших сердець…

Резнік Марія,

вихованка гуртка

фольклорно-етнографічного краєзнавства «Тясмин»

ЦДЮТ

Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.